Personal coach Mechelen
De missie van Motion Academy is om jou die bewegingsvrijheid terug te geven. Of je doel nu is om probleemloos je sokken aan te trekken, je houding achter je bureau te verbeteren, of om te trainen voor een marathon. Daarvoor ontwikkelden we een gloednieuw bewegingsconcept: remotion training®. Onze gediplomeerde personal trainers  leren je om je lichaam opnieuw goed te gebruiken, met oefeningen die jou op het lijf zijn geschreven. Want elk lichaam is anders.

Overzicht Personal Trainers Mechelen

My Personal Coach – Mechelen
MY PERSONAL COACH voorziet in kwaliteitsvolle totaalbegeleiding inzake sport, beweging, voeding en revalidatie in de regio MECHELEN. Neem met ons contact op voor een vrijblijvend gesprek. Personal training, Food coaching & Kinesitherapie voor de regio Mechelen.
Personal Trainer Mechelen, Bootcamp en Foodcoaching bij form..
Op zoek naar een personal coach voor begeleiding bij afvallen, bewegen, meer energie, spieropbouw en/of een verbeterde houding? Train samen met een form. personal trainer of in groep met onze bootcamps, roads, flex, mamainform en hit-lessen in Mechelen. Gedaan met een overvolle fitness of weinig efficiënte trainingen. Je doorloopt een efficiënt trainingsprogramma, opgesteld door onze coaches en afgestemd op jouw maat.”
Personal trainer & Lifestyle coach | Jorsano.
“Jorsano streeft naar een actieve, sportieve en gezonde leefgewoonte, die een korte termijnplanning overschrijdt, met een verhoogde levenskwaliteit en gezondheidsbevordering tot gevolg.JORAN VAN GOMPEL ZAAKVOERDER JORSANO is Master in de lichamelijke opvoeding en de bewegingswetenschappen – VUB.
kelly cauwenbergh | sports nutrition.
Haarlem heeft nog wat extras te bieden! Wat is het voordeel van het inschakelen van een loopbaan coach in Haarlem? Haarlem is goed bereikbaar met het OV en met eigen vervoer, ook vanuit Amsterdam. Parkeren bij onze praktijk aan huis is altijd gratis.
GORTcoaching Coaching Haarlem Coach Haarlem. GORTcoaching Coaching Haarlem Coach Haarlem.
Op tijd en stond de nodige beweging nemen, blijkt niet meer zo evident in deze maatschappij. Toch zijn de beweegbehoeften van ons lichaam ten opzichte van vroeger niet afgenomen, integendeel. Over de voordelen van lichaamsbeweging kan uren gepraat worden, maar misschien heb je nog niet gedacht aan minder evidente zaken zoals een beter slapen, betere houding, minder snel nek- en rugklachten en gewoon meer zin in het leven? Bij Kelly Cauwenbergh | Sports Nutrition kan je terecht voor trainings- en beweegadvies op maat, aangeboden in verschillende formules. Of je nu wil beginnen met sporten, de wekelijkse sleur wil doorbreken of doelgericht wil trainen voor de Dodentocht, we bekijken samen jouw doelen en de praktische aanpak ervan.
De combinatie met (sport)voedingsadvies wordt ten zeerste aangeraden, om jouw doelen in zo optimaal mogelijke omstandigheden te behalen. Het zou jammer zijn dat het effect van de harde trainingsarbeid verloren gaat door een onevenwichtig voedingspatroon. Vraag naar de combinatieformules..
Personal coaching Mechelen | Sara Busselen
Personal coaching in praktijk te Mechelen bij Sara Busselen
Bij de personal coaching die ik geef te Mechelen wordt u individueel begeleid. Ik help u terug op het juiste pad en specifieke problemen aan te pakken. De focus ligt hier eveneens op persoonlijke groei, bewustwording, zingeving en spiritualiteit. Op mijn heel persoonlijke manier van begeleiden gebruik ik al mijn ervaring als mens, medium en gebruik ik zowel mijn helder voelen en helderziendheid als alle beproefde methodes waarvan ik duidelijk heb gevoeld en gezien dat ze werken bij mijn cliënten.Jarenlange ervaring
Sinds 2009 geef ik op zelfstandige basis personal coaching aan mensen uit de regio Mechelen, heel Vlaanderen maar ook uit Nederland. Na mijn studies van communicatiemanagement en het werken in het bedrijfsleven, merkte ik dat ik geen voldoening kreeg in wat ik deed. Ik bleef me bekwamen in NLP, NEI, Transformational Breath, Trauma-coaching etc. en inmiddels kan ik u meer dan 10 jaar ervaring bieden op diverse vlakken.Verschillende methodes Om optimaal resultaat te bekomen worden diverse methodes gebruikt waaronder Transformational Breath, trauma-metamorphose, channeling,…
Ook voor u kan ik ongetwijfeld heel wat betekenen dus maak gewoon een afspraak en dan bekijken we samen hoe we op het gewenste punt in uw leven kunnen geraken. Neem gerust vrijblijvend contact op of volg één van mijn interessante workshops!.
Personal trainer overzicht Mechelen en omgeving – PersonalTrainers.nl
Een overzicht van gediplomeerde personal trainers in Mechelen. Zoek specifiek in uw buurt door uw postcode of straatnaam in te voeren..
Personal Trainer Mechelen – Science Based Training.
Wij zijn allround specialisten op het gebied van. 13 dagen geleden vacature opslaan meer. Professionele begeleiding naar uw doelstelling onder persoonlijke aandacht van een gekwalificeerd personal trainer. Een enthousiaste, representatieve Bent u op zoek naar een personal coach of fitness trainer in regio Mechelen? Wel, dan bent u bij mij aan het juiste adres! Hoe kan ik jou helpen? Of het nu gaat om afvallen, bijkomen, maximale spiergroei of gewoon je fitter en gezonder te voelen, ik kan je helpen met al deze dingen. Bij mij wordt er niet gewerkt met standaard voedingsschema’s of met coockie cutter trainingsprogramma’s! Alles wordt specifiek aan de persoon aangepast zodat je zo snel mogelijk jou doelen bereikt. Dit geldt zowel voor de training als de voeding. Ik hou verder ook rekening met medische klachten en blessures en werk gericht aan blessurepreventie. U kan 7 dagen op 7 bij mij terecht voor een geweldige personal training, bootcamp of gewoon online coaching en trainingsadvies! .
Alpha Active: Personal Coaching & Groepslessen in Mechelen.
Alpha Active is een onderneming die zich richt op het begeleiden van mensen naar een kwalitatieve en duurzame levensstijl. Daarnaast is het voor mij ook een plek om mijn kennis en ervaring te delen met anderen, en hen op een leuke manier te coachen en samen hun gekste doelen te bereiken! Als coach ga ik niet alleen op gebied van training en voeding begeleiden, maar neem ik ook mijn rol als motivator en mentor op. Ik doe er steeds alles aan om mijn leden zoveel mogelijk kennis over te dragen zodat ze meer en meer zelfstandig, verantwoord kunnen bewegen. Persoonlijk opvolging en nauw contact met mijn leden zijn dan ook twee van mijn belangrijkste pijlers. Daarnaast staat het resultaat van de klant steeds op #1.